2017. március 30., csütörtök

Idei 11.11 zsákmányok Aliexpressről

Sziiasztok!

Akik egy ideje Aliexpresseznek, azok találkozhattak már a 11.11-én történő hatalmas leárazásokkal. Ekkor van a szinglik napja és valamilyen úton-módon ez összejött a vásárlással (jó, oké, nőből vagyok, szingli vagyok, emiatt szomorú és elmegyek vásárolni.Végül is, ha belegondolunk van benne logika). Ezt nagyon jól ki lehet használni, így hát miért ne? :D

Tavaly is rendeltem pár dolgot biztosan, de meg kell, hogy mondjam fogalmam sincs, hogy mit. Mondjuk azt is el tudom képzelni magamról, hogy szimplán telepakoltam a kosaramat majd nem vettem meg semmit, tipikus.

Szóval idén is gondosan nézelődtem, osztottam-szoroztam, elmentettem, utánanéztem, lejjebb pedig megmutatom miket sikerült rendelni. Minden terméknek a linkjét megtalálhatjátok, ha valami tetszik, akkor meg tudjátok rendelni Ti is!
No akkor lássuk! ^^


1. Dupla gyöngyös fülbevalók: Korábban rendeltem ilyen "fazonú" fülbevalót és nagyon szerettem! Csak az az egy bajom van vele, hogy nagyon kötött a színe. Ezen könnyű segíteni. Találtam is egy hirdetést amiben több szín is volt, és az akció miatt potom $ 0.11 volt.....ami olyan 30 Ft körül volt....hát ezt NEM HAGYHATTAM OTT!! :D A link még mindig él, szinte állandó akcióban vannak ezek a fülbevalók, érdemes szétnéznetek ;)

Színek, amiket rendeltem:

2. Cicafej fülbevaló: Gyors elöljáróban mondom, hogy naagyon macskás vagyok :D Plusz ékszerekben (leginkább a fülbevalókban) nagyon szeretem a gyöngyöket, ebben pedig mindkettő megvan, így nem volt kérdés :D Hihetetlen aranyos, szolid, megláttam és kellett. $ 0.59 volt ami 170 Ft körül mozog.
Íme a kis aranyos *-*


3. Kis háromszög fülbevaló: Az előző fülbevalókat inkább elegánsabbnak, "csinosabbnak" mondanám, de kellett valami, ami kicsit vagányabb, "szakadtabb" stílusú. Így esett rá a választásom!
$ 0.49 vagyis kb 145 Ft lehetett.4. Átmeneti sapka: Volt egy hasonló fazonú sapkám, amit nagyon szerettem, de azt sikeresen elhagytam :/
Plusz amúgy is szerettem volna egy ilyen zöldes színűt, szóval még a bénaságom előtt kinéztem. $ 2.32 kb 675 Ft volt, hát.....most 0.02-vel olcsóbb....de mind1 XD Attól még ugyanúgy kellett :D

8. Termo pohár: Na ez már tényleg a "Minek?" kategória. Igazából fogalmam sincs. Csak gondoltam jól jönne az asztalon, meg hurcibásznám magammal és ajj tök menő lenne.... :D Mondjuk a színválasztás nem volt egyszerű... XD 5.09 USD volt, most majd kétszer annyi, de szerintem eredeti áron sem mondható drágának.5. Fehérnemű rendező: Amikor beköltöztem a kollégiumba 2 nap után rájöttem, nem túl jó ötlet minden fehérneműt egy fiókban tárolni. Nagyon kíváncsi leszek rá! $ 9.25 volt.....most olcsóbb....de sebaaj :D Három részből áll (egy bugyis, zoknis és melltartós) valamint ilyen témában érdemes körülnézni például ennél az eladónál, mivel sok más érdekes és hasznosnak tűnő cuccot árul. Van amit néztem, hogy utazáshoz mondjuk hasznos lenne. De most nem utazáshoz kerestem, így választottam ezt a szép fekete fehér színűt *-*
6. Mini rádió: Nagyon szeretek rádiót hallgatni, csak például a kollégiumban nem nagyon volt rá lehetőségem....ezzel a kicsikével majd lesz :D Mondjuk ez az ötlet pont úgy jött, hogy csak nézelődtem a neten és láttam pár hangszórót...úú mondom nekem kell egy ilyen, nem tudom minek, de kell. Oké, kissé halk a laptopom, ezzel takaróztam.Utána nézelődtem, hogy ú mondom egész jó árban van, hát miért ne?! :D Aztán valahogy eljutottam ehhez a minirádióhoz. Nagyon édes kis tünemény, és van pirosban (<3) itt nem volt kérdés, hogy kell-e :D $ 6.14 volt kb 1.800, ez IS momentán olcsóbb.

7. Cicás lámpa: Iigen újabb cica. De nem tehetek róla, csípem őket ^^ Viszont ennek a történetére, miértjére nem emlékszem. Csak kellett.....Hehe, bocsánat. Szerintem csak nézelődtem, valahogy kilyukadtam a lámpáknál és bumm megláttam ezt az édes kis valamit és hopp, már a kosaramban is volt. Gondolom. Nagyon édes és színváltós és pont tökéletes lesz kis "hangulatfénynek" úgymond. Ahogy elképzeltem nagyon feldobná a szobát ahogy ott villog a kis aranyos :D Mindenesetre 11.85 azaz 3.500 Ft volt. Most drágább, vagyis tényleg akciósan rendeltem meg.

9. Hókristályos nyaklánc: Ez egy bónusz volt tulajdonképpen. Egy tanács: Ne nézelődj csak úgy 11.11-én....mert random módon fogsz vásárolni. Nekem ez a nyaklánc ilyen volt. Megláttam, és "Ú Nővéremnek biztosan tetszene" csak titokban kell tartanom addig amíg nem jön meg ;) $ 0.80-ért szerintem szuper kis meglepi ^^

Nos ennyi lett volna a 2016-os 11.11 zsákmányom. Hamarosan bemutatom őket, némelyikre nagyon kíváncsi leszek, hogy élőben milyen, és, hogy mennyire lesznek használhatóak.

Ti is kihasználtátok az akciót? Remélem nem csak én vagyok ilyen "megszállott" :D

Csóközön Nektek :)

Foxy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése